Роберт Геррик. N-21 Божий бич

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-21) Божий бич

Мы спим – над нами Божий бич взнесён;
Но если мы на страже, - дремлет он.


Robert Herrick
21. The Rod

Gods Rod doth watch while men do sleep; & then
The Rod doth sleep, while vigilant are men.