Хмаринка

Юрий Ош
Задравши хвіст, пливе хмаринка,
кудись – сама не хоче знать,
неначе дівчинка Маринка
біжить на вулицю гулять…

Природа начебто здуріла,
весна у січні розцвіла,
подарувала нам дебіла,
сприяла, словом, як могла.