Оспiвую малi мiста. Калуш

Олег Кравченко 38
Туристе! Мабуть, ти злукавиш,
Як скажеш: «Стрів я за свій вік,
Такі дива, як місто Калуш,
Де протікає стільки рік». 
*
Нема таких у світі цілім!
Річок у Калуші – аж шість:
Кривець, Кропивник і Фрунилів,
Ще  й з Лімницею – Сівка-гість.
*
Щасливий той, чия домівка
На березі ріки Млинівка.
У Калуші так гарно зранку
Зійти на гору Височанку.
*
Хто ж прогулятись не любив
Під кронами міцних дубів!..
Таку мандрівку, друже, схвалиш!
Чудове диво-місто Калуш!

© Олег КРАВЧЕНКО