Роберт Геррик. N-45 За страданием радость

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-45) За страданием – радость

Ждёт за страданьем радость всякий раз,
Когда грехи, язвя, измучат нас.


Robert Herrick
45. Paine ends in Pleasure

Afflictions bring us joy in times to come,
When sins, by stripes, to us grow wearisome.