Радiончику на ук. яз

Любонька
Настрій недільний сонячний
У двері гуркотить;
Свято по трасі гоночній
На всіх парах летить...

В Радіка - День народження!
Це - особливий День,
Що є в житті у кожного,
З віночками пісЕнь;

З добрими побажаннями
Щастя на довгий вік;
З щирими привітаннями
(Райдужних слів - потік);

З квітами, подарунками,
З посмішками гостей;
З теплими поцілунками
Дорослих і дітей...

Друзі у гУрті з рідними -
РАзом в твій ювілей.
П'ять років - є чарівними;
Дитинство, - мов єлей.

Будь же богопомазаним,
Хлопчиком чемним будь;
Щоб доля, наче пазлами,
Виклала вдачі путь.

Нині твій День народження
З Троїчним Днем співпав;
Це - Вища ласка Божая,
Дух тобі знак подав.

З благословення Вишнього
БУде прямим твій шлях -
Ангел із неба синього
ПонЕсе на руках...

Хай у любові й злагоді
Серце й душа живуть.
Зичимо море радості
Й ще... - до зірОк сягнУть...

07/06/2020/