Це помста природи...

Геннадий Сивак
Це  помста природи,
За дії науки,
Капризи погоди,
Отримані  муки…

Живем     без злагоди,
Немов лиходії,
Моральні   уроди,
Занедбані  мрії.

За  всіх двадцять сторіч,
Ми отримали вирок, 
Та за збіг  протиріч,
З нас зривають  три шкіри…

Це помста природи
 За  злочин ідей,
Незвичні пригоди,
У масках людей…


Автор  Геннадій  Сівак.
10 червня  2020 року.