Събота тринайсти

Данаил Петров Досев
Какво е вдъхновление и патос
Не знам но зная, Петър Алексеев
Построи град ,около канарата връх която статуята галопира.
Какво е патос вдъхновление пред талаза тоз
Наречен и Грях на Тибери.