П яничка

Олись Лапковский
Справжня любов.
Несправжня любов.
Справжня.
Несправжня.
Я п’яничка любові.
Тяжке похмілля
після вчорашнього перепою.
Я кохаю?
Чи лише п’ю, п’ю, п’ю,
напуваюсь…
Напиваюсь…
Кохана, ти хвора.
Серце відкрите.
Серце закрите.
Золотий дощ лупцює
                золотими.
Мідний дощ лупцює
                мідяками.
Хей, скільки коштує твоя любов?
Моя любов навіть мила простого не варта.