Жемчужина 72

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 72

Не стоит слов бросать на ветер,
В речах умеренность нужна.
Раз клятву дал — так будь в ответе,
Иначе грош тебе цена.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 72

Ти не кидай слова на вітер,
Дав клятву – виконай сповна.
Пильнуй себе, бо бруд не змити,
Інакше гріш тобі ціна.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА