Мо ласкаве жабенятко

Ирина Иваненко 2
Болотно-вогнянисті очі
Що так палають серед ночі
І цей тихенький прояв болю
Спинись, подумай, що ти коєш?

Моє ласкаве жабенятко
Моє жахливеє дитятко
Мій сум, безмежний страх
Лякає як павук комах.

З тобою уночі не спиться
І спокійно не живеться
Твої холодні лапи
Мов смерть на мапі.

На мапі минулих подій
Що ж, ти виграв, тепер радій!
Задушив в обіймах пустелі самоти
Тепер зостались лише двоє - я і ти.