М сяць на неб, з роньки сяють

Ирина Иваненко 2
Місяць на небі, зіроньки сяють
Тихо десь в серці вогник палає
Багряний вогник, то є любов
Що так бентежить сущність і кров!

Кожна людина вміє кохати
Але не кожна - це цінувати!
Справжнє кохання у житті одне
А все інше вмить промайне.

Коли людина просто не твоя
Страждає серце і плаче душа
Від таких потрібно тікати
Себе любити та цінувати.

Твоє щастя тебе знайде обовязково
І все буде круто, і все буде кльово!