Я буду усмiхатись увi снi. Миклош Форма

Владимир Морозов 14
Я буду улыбаться Вам во сне



Я буду улыбаться Вам во сне.
Я буду улыбаться - по привычке,
и станет это все для Вас обычным,
ведь улыбаться так присуще мне.

И, чтобы улыбаться Вам во сне,-
с улыбкой тихой засыпать мне надо, 
с улыбкой падать в нежную прохладу
снов светлых,  растворяясь в тишине...

...Вот сон прошел - ночной улыбки нет,
но только я не думаю о грустном.
Чтобы с  улыбкой просыпаться утром,
я тихо улыбаюсь Вам во сне...



Я буду усмiхатись увi снi
Миклош Форма



Я буду усміхатись уві сні.
Я буду усміхатись – це вже звичка,
коли не сходить усмішка з обличчя,
і притаманна усмішка мені.

І, щоби усміхатись уві сні, –
із усмішкою треба засинати,
із усмішкою треба поринати
у сни – хай будуть світлими вони...

...Підуть зі снами усмішки нічні,
та вранці я не стану сумувати.
Щоб з усмішкою вранці прокидатись,
я тихо усміхаюсь уві сні...