Найстрашнiше - це жити без Бога!

Горбатюк Надежда
Найстрашніше - це жити без Бога.
Найстрашніше - це жити в пітьмі,
Де постійно чатує всіх ворог.
Ти ж - відкритий вітрам геть усім.

Як те місто, що муру не має,
Так людина без Бога- Отця.
Де впаде і коли - і не знає,
І не відає про ловця,

Що мисливські розставив капкани.
Людські душі- трофеї його.
То - диявол, змій хитрий, прадавній,
Що людей ненавидить давно.

О, людино, мерщій на коліна,
В покаянні до Бога прийди!
І омиє тебе та, єдина,
Кров Ісуса і звІльнить з пітьми.

Будеш жити вже в вічному світлі-
В світлі Божому, в сяйві Творця.
Сам Господь стане захистом вірним,
До небес доведе, дасть вінця.

...Найстрашніше - це жити без Бога,
Найпрекрасніше - жити з Творцем,
Хто є Правда, Життя і Дорога!
НАЙМУДРІШЕ - це жити з Отцем!