Хiба потрiбен преЦидент для тих, хто Волею палае!?

Юрий Сафроненко
Хіба потрібен преЦидент для тих, хто Волею палає!?
Душі не треба девідент, бо Серце гаманця не має!
А той, хто мріє про ярмо, той чужеземець в Україні!
Тому потрібно вже давно стогнати в іншій ген країні.

Геть забирайте бюрократів в придачу прєзіка свого!
Тягніть хряків своїх пузатих, а Нам не треба НІКОГО!
У Нас є Коло й Отаман! І не з Ізрайлю, а з НаРоду!
І Наш славетний талісман – НЕЗЛАМНА ВОЛЯ на СВОБОДУ!

=GrafBorisfen=27.06.2020