ЯЛюБел2

Боковец Евгений
Беларусь мая краiна.
 тут амАль ўсё я люблю
Толькi рыжых тараканаў
 знешкаджаю на карню

Рэкi, хмары и азеры,
лес, рачушкi и сады
Я, магчыма, гэтым хворы
Але ж гэта паўбяды.

А бяда, з iлбом у поце
Бо яна не мае сьвятаў
Толькi ездзиць на лячэнне
Да Арабских Эмиратаў

Цяжка ёй з народцам гэтым
И таму яна дуркуе
Бо не хочуць людзi ўлады
Што заўжды их ашукуе
 
Хто не з ёй, таго ў турму
быццам гэта зменiць
Тое што бяду народ
тараканам клеймiць .

Што жа гэта за псiхо3%
валiцца i з неба
Словы ўсе свае сказаць
паспяшаю - трэба.

Am
Dm
G
C  E
6ka