Нескiнченна мить

Наталия Хорунжева
Чомусь  улітку осінь сниться:
Самотній сад о цій порі,
І бур'янів сумна копиця,
І владна  тиша у дворі,

І перший дим  з  печі у хаті,
Ще несміливі холоди,
І вікна в сутінку хрещаті,
І тато й мама молоді.

Пливуть хмарки за обрій неба.
Далеко десь громи й пітьма.
Є для життя усе, що треба,
А тиша! Кращої нема! 

І пізнє яблуко червоне
На верхній гілці майорить,
І де-не-де калини грона...
І щастя нескінченна мить. 

06.07.20 - 02.10.22