цвблгслтуБвсежив

Татьяна Кисс
.
."flowers bless you"
 
 1
how beautiful in spring -
mysteriously like a wonderful dream:
shiny young greens
and such touching flowers and bees -
they bless you
 2
How grateful I am to you
for doing your
wonderful conversation
with angel words
into such a difficult and mystical
time -
3
we plunged into the waters and
breathed the air of tragic
immemorial biblical
times!
let the forces multiply
ancient stone Alatyr
among the understanding of the Foliage
and the Spirit Tree
on the shoulders of our
time!

.

    "with God - all are alive"
.
 1
with God - everyone is alive and reads each other
again the bosom of Babylon will catch us
stone anticipates the joy of wings
and winds a web of pain inside itself
 2
reality, you - crawl-fly-
or diving - what do you want?
how many facial expressions the universe has -
five, seven, thousand
Universe, you are our second heart
 3
bring prayer back into harmony
chaos
liven up the pause inside
The words
and you - rather - bridle the thought
the dinosaur of tomorrow
he will get off his
fossilized footprint -
ride, ride, loving
 4
the rose of time immortality and
death snowflake
penetrate each other
and there are none -
they are one - in the rays
fiery ether
 five
take on your knees at home
little dinosaur
sing a lullaby -
his time was freed
in parallel
The universe


"цветы благословляют тебя"
 
 1
как прекрасно весной -
таинственно, как чудесный сон:
блестящая молодая зелень
и такие трогательные цветы и пчёлы -
они тебя благо-слов-ля-ют
 2
Как я благодарна тебе
за то, что ты проделал свою
замечательную  беседу
с Ангелом слова
в такое трудное и мистическое
время -
3
мы погрузились в воды и
вдохнули воздух трагических
незапамятных библейских
времен!
пусть множатся  силы
древнего камня Алатырь
среди понимания Листвы
и Древа Духа
на плечах нашего
времени!
.
     " у Бога  - все  живы " 
.               
 1               
у Бога  - все  живы  и читают друг друга
вновь нас изловит лоно Вавилона
камень предвкушает радость крыльев
и вьёт внутри себя паутинку боли
 2
реальность, ты - ползёшь-летишь-
или ныряешь - чего ты хочешь?
сколько выражений лица у Вселенной -
пять, семь, тысячи
Вселенная, ты наше второе сердце
 3               
верните молитву в гармонию
хаоса
оживите паузу внутри
Слова
и ты - скорее - взнуздай мысль               
динозавра завтрашнего дня -
он сойдёт со своего
окаменевшего следа -
садись верхом, погоняй, любя
 4
роза бессмертия времени и
снежинка  смерти
проникают друг в друга
и нет их -               
они едины  - в лучах
огненного эфира
 5
дома возьми на колени               
маленького динозаврика
спой колыбельную -               
его время  освободилось
в параллельной               
Вселенной
.