Коси руси, очi синi

Михаил Золотоверх
Коси руси, очі сині
полонили мене нині.
Добра посмішка привітна,
теплий погляд, стан тендітний,
Ніжна шкіра шовковиста,
шию прикраша намисто,
голос ніби той дзвіночок,
і хода твоя - таночок.
Коси руси, очі сині
полонили мене нині.
В гору я підняв долоні
і залишився в полоні.