Ми говоримо

Крамп
Ми розмовляємо подібними словами
Минулі спогади - невпинна течія
Ми насолоджуємося одне одним, ми кохали
Кленове листя відпускав, в її чужі края

Ми не привикли розглядати очі
Але так пристрасно приймаєм душ разом
Ми невеликі, зовсім не високі
Та наші погляди ховають горизонт

Ми слухаємо зранку чужий спів
Чи то пташиний, чи можливо місяць із зірками
І зазвичай там навіть не буває слів
Наша спокуса поміж нашими думками

Ми розмовляємо подібними словами
За вікном грози в витяжках туман
Спекотне море, гори, лиш би розмовляли
І твої очі розглядав би я.