Я вiд нього ховалась...

Лилия Коваленко Алёхина
Лилия Коваленко
--------------------------------

Я від нього ховалась за безліч жалів
До дітей, чоловіків,старих та хворих,
Я від нього ховалась за безліч зневір
У взаємне кохання, у щасливу
долю...

Я від нього ховалась за безліч мрій,
Нездійсненних, щасливих, величних в розмаї.
Я від нього ховалась за безліч надій
Про спокійне життя, де його немає.

Мій коханий, мій рідний мене не знайшов, -
Я ж від нього не заховалась :
Знову серце шукає в світі любов, -
Ту, яка навіки єднає.

Мій коханий, мій рідний мене не знайшов
На такій маленькій планеті, -
Може Господом зустріч призначено нам
На зупинці...
                Під назвою " Всесвіт ".

Лілія Коваленко
1983р. Цикл
"Таке неземне кохання"