Дитяче про Зиму

Юлия Захарчук
Гей, пані Віхоло,давай,
До нас до дому повертай!
Насипай сніжки -замети,
Щоби снігу було через край!

Пані Віхола мете і свище
Їй допомагає пан Вітрище.
За вікном в холодну пору,
З радістю біжим до двору!

Дітвора весела, зимно грай,
Радість плеще через край!
Сніг-сніжок,краса , дива,
Намела довкола нас ЗИМА!