Любов

Таис Весенняя
Ти маєш відокремити Любов
від інших імовірних почуттів.
Бо Всесвіт чує безліч  молитов,
Коли Вона забита до синців.

Ти маєш Її пестити щодня.
Та дихати не киснем, а любов'ю.
Вона твоя, а ти Її броня.
Вона - вода, що робить мить живою.

Вона тендітна дівчинка-весна.
Вона шалена, як шаманські танці.
Як діамант блискуча та міцна.
Але й крихка, неначе мушлі панцир,
Коли його розчавлюють ножем,
Для того щоб дістатися перлини.
Вона метелик, змоклий під дощем,
Беззахісний в долонях у людини.

Вона єдина в світі задарма'.
Вона єдина - скарб, що цін немає.
Без Неї ти жебрак та голота'.
А з Нею ти щасливий до безкраю.

(22.07-23.07.2020)