Тъга на немец

Данаил Петров Досев
От неволя
Един младеж от Дружба Три
И той и брат му,синковци от
Попче,тоест,Капитан Речно плаване.Не брат му,точно
Тоз младеж ми каза
Че езерото в Дружба 2
Е място за отдих и плаж.
Но пък хайлазите минават
Да ти изискат портмонето,
Не с бланки ,с бокс в ръката мека
Но хайде,остави човека
Да си седи тъй на тоз бряг
Там има дървени шезлонги
Но не съм ходил.може би пък
Ще ме заведат наскоро
да си похапна ,малеби.