Крепдешиновим, нiжним туманом

Ласточка Твоя
Крепдешиновим, ніжним  туманом огортає ніч.
Засинаю, немов у дитинстві,
і біжу я до тебе скоріш.
- "Чуєш, мамо, без тебе так гірко,
ти додому вернись".
Та уже не почує рідненька,
не пригорне мене, як колись.
Буде знову день, буде сонце,
а в душі лише біль, туга
за минулим дитинством,
за щасливим часом із мрій.

25. 07. 2020 р
7:27.