Я хочу вирватись на волю

Фёдорова Дина
Навеяно мотивами шикарной песни группы Queen - "I want to break free". Спасибо за вдохновение Фредди Меркьюри, Джону Дикону и Мориарти :)

Я хочу вирватись на волю
І назавжди позбутись болю.
Забути страждання, і тоді
Навіки хочу я  "break free".

Мету побачу - воскресаю.
В ту мить душа моя літає.
Я скромна й смирна?Навпаки!
Як палко хочу я break free...

Тоді надія непохитна,
І серце б'є чудовим ритмом.
Геть всі проблеми!  Печалі - ні!
Лиш всеохоплюче "break free"

Веде мене вперед до цілі,
В момент той я цілком щаслива.
Я буду вільної. Назавжди
Зі мной "Свобода" та "Break free".

листопад 2019-липень 2020 рр.