Щоб сил набратись, досвiд переймати

Людмила Дзвонок
Сьогодні сонячно на вулиці й в душі,
Дощі минули, радість на порозі.
Нема в думках моїх вже метушні,
І сльози висохли - така вже тонкосльоза!..

Не хочу плакати, та сльози кап, кап, кап,
Коли і радість в серці, коли сумно,
Як зустріч жду, як бачу тільки трап…
- Ой, душенько, веди себе розумно!

Сама собі прикази віддаю,
Та тільки у житті не все так гладко.
Який же дітям приклад подаю?
Для них тепер матуся я і татко…

Повинна бути сильною, авжеж,
То ж я іду до Божого престолу,
Щоб сил набратись, в Бога їх без меж,
І досвід переймати в Його школі!
                29.07.2020.