Экзистенция от Тараса

Анатолий Сергеевич Казаков
Принаймні, повернушись на Україну в червні
1859 року, він, як згадував Андрій Козачковський,
сидів якось уночі на березі Дніпра, дивився
на міріади зірок, що сяяли на чистому темному
небосхилі, а потім після трівалої мовчанки сказав -
"Як же гарно бути поетом, якби він міг
бути тількі поетом і не громодянином ..."

*Друзі, у мене свято, бо Олександра Ушкалова
подарувала мені чудову книгу свого чоловіка
поета і філософа Леоніда Ушкалова -
"Моя Шевченківська Енциклопедія"
Я бажаю такого свята кожному з вас.

31.7.2020. рік
Харків - Журавлівка