Создатель песен С. Тисдейл в. п

Лилия Полещенко 2
Я сочинила сотни песен,
О боли, радости в любви,
Я пела их беспечно, душу
Они не жгли.

Я так глуха была, слепая,
Не видя ничего вокруг.
Уменье сочинять пропало,
Умолкла вдруг,
               
Когда  заметила, что мимо
Меня любовь моя прошла,
Коснулась лба, и я прозрела,               
Но я нема.


The Song Maker           S.Teasdale

I made a hundred little songs
That told the joy and pain of love,
And sang them blithely, tho' I knew
No whit thereof.

I was a weaver deaf and blind;
A miracle was wrought for me,
But I have lost my skill to weave
Since I can see.

For while I sang -- ah swift and strange!
Love passed and touched me on the brow,
And I who made so many songs
Am silent now.