Вже

Невредно Мечтать
Вже серпень загубив свого серпа.
Вже блазні одягли печальні лики.
За вічним літом, мов за чоловіком,
сумують діви невесняних літ...
У чашках - чай.
В опочивальнях - лід.
В очах - уже осінні сердолики.