Зямля мая

Воронова Лилия
Куды ні глянь у полі хлебаробы
Слаўся Радзіма працаю сялян,
Зямля мая ты найвышэйшай пробы.   
Ты Бела Русь каштоўнасць ў славян.

Шануем мы цябе наша Радзіма
Прасторных ніў тут непачаты край.
Зямля мая з валошкамі карзіна   .
Духоўны цуд ты  вечны зямны рай.

Шмат хараства з блакітнымі вачыма
Куды ні кінь звон родных купалоў.
Зямлю спрадвек ты славіла Радзіма.
Й таму ж ты белай пробы залатой.

Жыві ў вяках мацнеюць няхай сілы
Свяціся белай  з галубой красой.
А ў сыноў мацнеюць няхай крылы.
Як жураўлі вяртаюцца дамоў.

10.08.2020 г.