Миколi Душенко до Дня народження на укр. яз

Любонька
Я вдячна долі, що з тобою звЕла -
Ти став мені товаришем і братом.
У даль пливе життєва каравела -
Буденність сіра змінюється святом...

З Народженням вітаю тебе, Друже,
З серпневим Днем найкращим та щасливим!
Хай все у тЕбе бУде класно... Дуже!
Нехай з Небес натхнення ллються зливи...

ТворИ, Поет! Будь вдячний днині кожній
За всі твоЇ світанки неповторні...
Ти недармА талант отримав Божий,
На поетичній граючи валторні!

ТрубИ, оспівуй дивовижний Всесвіт
Поезії крилатими словами,
Щоби рядочків журавлиний клекіт
Звучав й летЇв пісЕнно над світами...

Віршуй допоки серце прагне рими
І розум - у гармонії з душею;
Щоб мир і спОкій царював між ними,
Не дай байдужості здавити шию.

Життя - це почуття, емоцій шквали
І нАстрою живі коловороти...
Щоб старості рокИ тебЕ не брали,
Нехай на позитив не бУде квоти!

Продовжуй вік свій на мажорній ноті...
Хай Данка вогник у тобІ не гасне!
Залиш думкИ - у вільному польоті;
Роби добро - воно завждИ сучасне!

04/08/2020/