Майдан. На украинском языке

Елена Задорожная-Щербакова
Народ зібрався на Майдані,
Немов усе як у дурмані.
Та що ж в країні за бардак?
Та що ж тут коїться не так?

І знов керують з-за кордону,
І знов ідеї подають.
І знов народ наш нацькували,
Спокійно дихать не дають.

Майдан кипить, народ вирує,
Його ніщо вже не турбує.
Урвавсь терпець, немає мочі,
Цей люд увесь в Європу хоче!

А ті, що рвуться в нас до влади,
Овечі шкури натягли
І вже з'явились на Майдані:
"Чи ви нам раді? Ось і ми!"

Вже й на трибуни вони лізуть
І вже горланять тут і там:
"Ми - ваші слуги, добрі люди!
Ми дуже чесні, вірте нам!"

Їм Захід пахне дуже смачно,
А в Україні їм смердить.
Не вірю я,що за країну
У них так серденько болить!

Народ зробили, ніби зомбі,
Все щось скандують і гудуть.
А тим, хто рацію в нас має,
Вже й вставить слова не дають!

Святую правду поховали,
Її не чуть, вона мовчить.
Розкрийте,  люди добрі, очі,
Бо прийде час - біда навчить!

(Написано 24.11.2013г.)
Евромайдан. Украина.В центре  американский сенатор Маккейн.