Десь там менi вiсiмнадцять

Оксана Вершинина 2
Десь там мені вісімнадцять,
Привіт універ, нові друзі!
Екзамен звісно що здасться,
І повні очі ілюзій...

Десь там мені завжди двадцять,
Там ковдрою листя під ноги,
В думках, що усе мені вдасться!
І тішить осіння дорога...

Десь там мені знову тридцять,
Зупинка у серці, в дорозі.
Сама, я сама, наодинці,
А думала, що не взмозі...
І знов нові друзі та подих
Відкрився, живу сто відсотків на повну,
У кожнім моменті є подив,
Та вчуся любить безумовно...

Та ось і вони - майже сорок,
Сім'я, сини - моє щастя,
І вірю, як в ті давні двадцять,
Усе можливо, все вдасться!