Навчити вiддавати...

Тина Павленко
У садочок по яблука
Після зміни їздила мати,
Щоб своїх діточок
Смачно нагодувати.
Та треба боло те їй знати,
Що належно дітей навчати
Частку свого віддавати,
А не все тільки брати
               та брати....