Тебе письмо я напишу... Валентина Козачук. с украи

Иосиф Бобровицкий
Я напишу тобі листа,
Там запах літа!
Солодкий присмак на вустах
Весняних квітів.

Ще буде там мій сум і сміх,
І теплий погляд,
Щоб ти мене згадати міг,
Забув тривоги.

Пришлю блискіток вітерця,
Роси і ночі,
Коли шепочуться серця,
І очі - в очі!

Коли відкриєш цей конверт:
Мовчи - ні слова!
Чи розгадаєш мій секрет? --
Там дивна мова...

Тебе письмо я напишу,
В нём запах лета!
Листвы весны зелёный шум,
Цветов приветы.

Попали смех и грех туда,
Всё остальное,
Чтоб вспоминал меня всегда,
Забыв плохое.

Привет от ветра-сорванца,
Росы и ночи,
Когда так шепчутся сердца,
И очи в очи!

Когда откроешь ты конверт,
Не будь наивным!
Сумеешь ли раскрыть секрет?
Язык там дивный...