Музичний хист

Лариса Даренская
Татко Макса – музикант.
-Може, й в мене є талант?... –
Макс в задумі чуха носа, -
Треба справдити цей факт!

-Я від тебе не відстану, -
Каже Макс до татуся, -
Ти скажи мені, чи рано
В тебе дар цей почався?
Як це вдалось дідусеві
Розпізнати твій талант,
Що тепер ось ти – на сцені,
Що тепер ти – музикант?!.

Тато хитро посміхнувся:
-Здібність виявилась рано,
Як помітила бабуся,
Що все мені – по барабану!..

19.08.2020.