Ознака щастя

Лариса Даренская
Питає онука у бабці чемненько:
-Бабусю, чому мама стала товстенька?
Була така гарна, струнка і красива…
-Все добре, вона тепер дуже щаслива!..

Онука здивована, не розуміє:
-Виходить, що люди від щастя товстіють?
-У вашій родині відбудеться свято:
Сестричку ти матимеш, або брата!

За два дні, в неділю, дитина на пляжі
Безмежно схвильована й сповнена вражень:
Навколо дівчата стрункі і жінки,
Щасливі ж здебільшого чоловіки!..

19.08.2020.