Скромний достаток

Лариса Даренская
Вихваляється Олена
Сусідці на ганку:
-Мій Петро так дба про мене!
Усі забаганки
Втілює в життя швиденько!
Жодної відмови!..
-Так, краса твоя – від неньки!
Тут нема розмови!.. –
Відгукнулася сусідка, -
Що ж вже тут казати?!
Повезло тобі як рідко:
Твій Петро – мов свято!..

Похвалюсь і я достатком
(Мій Іван – не лох!):
Понад сто мільярдів статку
Плюс три тисячі у гривнях –
Із Гейтсом на двох!..

17.08.2020.