Рейвах

Лариса Даренская
-Галю, що у вас за лемент?
Хто це так кричить?
Чи що трапилось у тебе –
В когось щось болить?!? –

Розхвильована сусідка
Загляда у двері:
-Ми ж з тобою добрі друзі
Не десь на папері,
Може прагнеш допомоги
По дружбі чекати,
Поспішила до порогу
У тебе спитати…

-Намір добрий я шаную,
Вельми вдячна, люба,
То Васько мій репетує,
В нього лізуть зуби…

-Зуби лізуть? – Неможливо!
Бо ж йому за 50!
Віком він своїм щасливо
Перевершив всіх малят!
Щось ти дивнеє говориш, -
Я ніяк не схамену…

-Лізуть штучні зуби. Вчора
Їх випадком проковтнув!..

9.08.2020.