Вдала рибалка

Лариса Даренская
-Добре, як дитина палить! – посміхнувсь Васьок
Та дістав із куртки сина жменю цигарок,
-Бо яка ж би то рибалка без цигарки в роті?!.
(Ну забув собі купити, змучивсь на роботі!..)

За годину, вдячний сину,
З вудкою в руці
Наш татусь аж три рибини
Впіймав у ріці:
 
Дві акули й кашалота!
Ще й отримав стрес,
Коли виповзло на берег
Чудо, що з Лох-Несс!!!

9.08.2020.