Я Вас любив! Кохання...

Герберт Нойфельд
Я Вас любив! Кохання й до тепер безспірно,
Іще не вгасло в серці у моїм... Та біс із ним!
Аби Ви більше цим не турбувалися надмірно,
Я Вас ані журити, ні жахати зовсім не хотів б.


Я Вас кохав... хай мовчазливо й безнадійно,
Часo'м тремтів, мов заєць, чa'сом люто ревнував.
Любов моя і щирою була, і ніжною постійно -
Даси Вам Бог, щоб хтось іще так само покохав.