Симба укр

Евгения Кобикова
Сімба.

Іхав котик у машині , пасажиром звісно.
У вікні минали села, луки і городи.
Гавкали  услід собаки лихі  й ненависні.


Довгий шлях клубочком котик
продрімав в куточку. 
Збудив його ніжний дотик
рук моєі дочки.

Кіт проснувся. Потягнувся. Не зважав  на люди. 
Знав, такий харизматичеий, ніц йому не буде.

Глянув знизу гордовито,  трохи із презирством- 
в хату йде до вас король, пане-товариство.

Хочу пити,  хочу няса, і гулять по шторах.
Ну і що, що я не маю грошей у офшорах?

Будете  мені служити за мою лиш ласку. 
Не соромтесь,  та давайте вже свою ковбаску.

Тихи час у мене скоро - прошу не шуміти.
А із вами в час ранковий буду говорити,

десь годині о четвертій. Як це ви не згодні?
Вам не ясно -бідний котик у цей час голодний!

Прошу  шани і поваги!  І розваг, звичайно.
І поісти,як мявукну. Смачно і негайно!

А, в загальному, я добрий. Тепла й ніжна вдача. 
Котиків не люблять тільки злючі і ледачі.

Я ж свою віддам вам душу, полікую рани.
Буде вам зі мнов спокійно, як в рідноі мами.

12 липня 2020р