Земля обетованная укр

Евгения Кобикова
Де та земля обітованна?
Де той блаженний вічний рай,
де падає із неба манна, 
і де веселок водограй?

Де тихо-тихо, як в пустелі,
лиш вічна музика буття
вколисує  часи веселі
без сумнівів і каяття.

Де зорі падають в подоли,
щоби із них сплели вінок.
І де замріяніі долі
ведуть замріяний танок.

Де та земля обітована,
де для душі вже все байдуже. 
Де не болять гіркіі рани. 
І де цвіте блакитна ружа.

Шукаю марно... Дні пророчі
складаю в купку у літах.
Земля обітованна в ночах
мені приходить лиш у снах...

серпень 2020 р