белая грусть укр

Евгения Кобикова
Білий сум, чорний гнів і рожева троянда любові...
Все змішалось  у вихолі сірій буття. 
Візерунок лягає на білому двокольоровим,
і, неквапно, до хрестика хрестик
в шиття...

Скільки чорного там! Та й червоного стільки ж. 
Все  було не так добре, але і не зле.
Подарунком з небес поприходили вірші, 
в них зіграла я безліч прекрасних ролей.

Вишиваю  щодня то червоним, то чорним...
Та чи досить ниток - візерунок складний...
Чи колись мій рушник хтось до серця пригорне? 
Мій рушник....сум і щастя пролинувших днів...

18 липня 2020 р