Захищали Украину...

Ирина Горелова 2
Захищали Україну горді осаули,
А зрадили депутати і продажні шкури!
Віддали усе, що мали з честю захищати!
Гідність, совість  потоптали клоуни пихаті!
Була вся ти, Україна, славою покрита,-
На весь світ тепер ганьбою стала знаменита.
Браття рідні між собою, як Каїни бьються,
А сусіди іноземні над ними сміються!
Вдарьтеся ж іще лобами, дурні круторогі!
Може розум в вас проснеться, барани убогі!
Чим ти горда, Україна? Тим, що бусурмани
Раді, бо пересварились народи-слов'яни?
Кров тече дітей невинних, нема сльозам краю,
Як шуліка над здобиччю Європа кружляє!
Щоб від правди всі жахались, наче від прокази,
Одягли намордники всім і протигази.
Ходіть, блазні безталанні, поки не добили,
Усю кров не випили, вік не вкоротили!
Свою силу, свою волю без бою віддайте!
Рідну землю-матінку ворогам продайте!
Заповіді Божії забудьте, порвіте
І на правду дивлячись очі зав'яжіте!
Може Бог за ті безчинства якось покарає...
Відтепер на Україні козаків немає!