Два свiти

Сергий Дубенко
Два світи існують поруч -
Світ невігластва, попси,
"Міру руському" у поміч
Світ зневаги та "джинси",
Світ, чужого українцям
Водевільного життя
Малороського тубільця,
Що з'явився з небуття...

Але є, на щастя, інший -
Правди та героїв світ,
Світ жертовний, але вищий
За отих "корисних гнид".
Світ цей точно переможе
Морок зради та попси -
Згине сем'я це вороже,
Наче крапельки роси!

25.08.2020 р.
м. Київ