Фарби вечора

Яна Хомич
Вечірнє небо...хтось помалював невдалими мазками, підбираючи кольори, змішуючи фарби.
      Луна зійшла, ще не яскраво сяє її світло, але коли настане її час, вона буде володарювати на темному тлі небесного простору... І настане її царина...ніч.