закохана в тебе

Ли Лонли
я здається закохана в тебе
(я боюся, по самi вуха)...
вiдчуваю, що маю зiзнатись,
а не хочеш - не слухай.

я здається закохана в тебе,
бо коли ти мене обiймаєш,
моє серце заповнює щастя...
та хiба ти не знаєш?

кожен раз, коли я тебе бачу,
я закохуюсь знов в твої очі...
я б давно вже тобi сказала,
та ти, мабуть, не хочеш...

я вже раз тобi ледь не зiзналась,
та стояла без слiв i без руху...
я здається закохана в тебе -
я боюся, по самi вуха...