Чому нiкого не кохаю?

Лада Романенко
Чому нiкого не кохаю,
Та с днем у лютом не вiтаю?
I в мене все нема стосункiв,
Та вiд коханця подарункiв?

Мне не знайомо вiдчуття,
Того, шо кимось я бажанна.
I того, шо моє життя
Не просто так менi видане.

Тебе чекаю щохвилини,
Прийди до мене, чоловiк!
Тобі вiдкрою речi дивнi,
Яких не бачив вiсь свiй вiк.