Танцавальнаму ансамблю Лянок

Воронова Лилия
І столькі дзіваў,і столькі ласкі,
І столькі ўцехі,і столькі пляскі.
Сэрцы адданыя, ножкі нястомныя,
Лепшых на свеце ўсім не знайсці.
Нашы найлепшыя, нашы цудоўныя,
Нашы красуні, ў  нашым  жыцці.
Такія прыгожыя, такія ветлыя,
А вочы - нібы лёну сінь.
І там, дзе Вы, там неба светлае
І весялей жывецца нам ўсім.
Жадаем цярпення, да мэтаў імкнення
І яркіх у жыцці ўзнагарод
І сеяць як лён на памостках і сцэнах
Народныя танцы, што любіць народ.

Лілія Воранава (Журавінка) 04.09.2020г.